STORSTÄDNING

Välkomna till årets 1.a storstädning!

Vi vill att Sibeliusgången 28 ska vara i toppskick och vara en plats för alla boenden att trivas i. Därför vill vi samlas på söndag den 3 juli och storstäda tillsammans. Föreningen kommer köpa in diverse rengöringsmedel och städverktyg för att underlätta städningen i huset. Det kommer även att finnas en container för grovsopor samt storsäck för elektronik. Dessa kommer att finnas i garaget. Förutom att vi kommer få ett super rent och fräscht trapphus, källare och vindsförråd så är detta är ett otroligt bra tillfälle att träffa sina grannar och umgås med varandra. Det kommer att finnas en lista med olika arbetsområden som alla kan välja ifrån. Både mindre uppgifter och större uppgifter. Efter städningen kommer föreningen att bjuda på fika!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något, tillsammans kan vi göra skillnad ! !

 

Datum: Söndag 3 juli

Tid: 10.00 – 15.00

Mötesplats: Utanför huvudentrén.

Fika: 15.00-16.00