februari 2016

Entrédörrar
I slutet av förra veckan fick vi äntligen godkänt på bygglovet, och därmed startar bytet av samtliga entrèdörrar samt mellandörren i entrén på onsdag 3/2-2016. Arbetet kommer att vara klart senast fredag 5/2 och kommer att utföras under dagtid.

Sophantering
Förra veckan (vecka 4) blev det stopp i sopnedkastet 5 gånger. Stopp i sopnedkastet är kostsamt för föreningen att åtgärda. Vi ber er därför vänligen att respektera att endast hushållssopor får slängas i sopnedkastet. Behöver du trycka in soporna i öppningen så innebär det att påsen är för stor och kan orsaka stopp.
Alla sopor ska slängas i soppåsar och inte löst. Alltså är det helt förbjudet att slänga mattor och byggavfall i sopnedkastet som i förra veckan.

Städning
Styrelsen har noterat att städningen inte fungerat som den ska sedan vi bytte firma. Under vecka 5 kommer Robert (ordförande) att ha ett möte med städfirman.
På grund av bristfällig städning så bokades allt målarjobb av under vecka 4, för att visa att det inte är därför det varit smutsigt i porten.