december 2015, del 2

Innertak
Nu har renoveringen av innertaket kommit igång!
Takplattorna kommer att försvinna på alla boendevåningar, samt ersättas med lister där sladdar kan dras istället, taket kommer sedan att spacklas och målas vitt.
Våra korridorer kommer därmed att bli lite högre i tak, och mycket ljusare. Det har tidigare varit stora problem med takplattorna med bland annat skadegörelse, varpå vi beslutat att ta bort dessa.
Under renoveringsfasen kommer ljuddämpningen i korridorerna att vara sämre, men slutresultatet kommer att bli bra. Den närmaste tiden kommer det att låta en del när taket rivs/borras. Firman som utför arbetet heter Målar-gruppen AB.

Städfirma
Vi har sedan början av december ett nytt städavtal med Office Management som kommer att se till att vårt hus är rent och fint. Vi hälsar den nya städfirman välkommen och hoppas på ett fint framtida samarbete!

Synpunkter/klagomål
Det är under inga omständigheter okej att skrika ut föreningens anställda entrepenörer vid exempelvis hissrenovering, takrenovering, städning eller annat.
Eventuella klagomål får mejlas till: styrelsen@brfsibeliusgangen28.se, där de kommer att behandlas och besvaras. Föreningens anställda entrepenörer kommer endast att utföra arbete på bekväm arbetstid annat än i extremfall. Det är alltså fullt tillåtet att det låter på dagtid, under en begränsad renoveringsperiod. Håll ut så kommer vi/ni snart att få njuta av hur fint vårt hus är när det blir klart! :)

/Styrelsen