december 2015

Utdelat brev i brevlådor
På förekommen anledning måste vi meddela samtliga boende i huset att ett brev som delades ut i (troligtvis) allas brevlådor igår 2/12-2015 INTE var från styrelsen. Det är således förbjudet att dela ut information i allas brevlådor utan att signera med någon typ av namn/våning/lägenhetsnummer då andra grannar kommer att tro att samtlig information är från styrelsen.

Droppande ljud
Droppande/knäppande ljud har hörts i flera lägenheter (troligtvis alla?) under senaste tiden.
Har du själv hört ljudet så kontakta styrelsen så att vi kan klarlägga om det verkligen hörs på alla våningar/alla lägenheter. Fastighetsskötaren har felsökt men inte hittat felet. Utredning pågår tills felet är hittat och åtgärdat. Idag torsdag 3/12 är fastighetsskötaren i huset igen för att felsöka. Troligtvis är problemet nu lokaliserat, men vidare information kommer. Detta har tidigare meddelats om på vår facebooksida. Gilla oss där för uppdaterad info!

Hissar
Hiss nummer två beräknas bli helt klar fredag 11/12. Då får vi äntligen njuta av två hissar igen

Dörmattor
Av brandsäkerhetsskäl är det förbjudet att förvara föremål i korridorerna utanför lägenheterna. Detta gäller som tidigare nämnts; möbler, cyklar, barnvagnar osv, men även dörrmattor som ligger utanför lägenheterna. Dessa dörrmattor måste plockas bort snarast.

E-faktura
Från och med årskifter 2015/2016 kommer det att gå att betala månadsavgiften/hyran via e-faktura. Mer information kommer med nästa avi.

/Styrelsen