maj 2015

Nu har vi i den nya styrelsen haft vårt första möte, och vi känner oss riktigt peppade till att göra en förändring i huset! Som ni säkert vet finns det en hel del att göra. På mötet diskuterade vi vad vi har att ta tag i och hur vi ska göra. Bland annat ska vi

  • Laga taket (arbetet påbörjas nästa vecka (v.22)
  • Besiktning av ventilationen (OVK)
  • Byta hissar/arbetet påbörjas i augusti)
  • Göra fint i huset (måla alla våningsplan etc.)
  • Göra fint i vår gemensamma trädgård
  • Hemsidan (arbetet pågår just nu)

Vi vill att alla ska få tycka till om hur vi ska ha det i huset, därför kommer vi kalla till öppna möten som alla får komma och diskutera på.

För att bli den bästa bostadsföreningen i Akalla är det viktigt att vi alla hjälps åt. Med god kommunikation och samarbete kommer man långt. Om du har en fråga, fundering eller synpunkt, tar vi tacksamt emot den genom en lapp i den svarta brevlådan bredvid hissarna eller via mejl (adresserna står på informationstavlan i entrén).

Med jämna mellanrum så kommer ny information komma upp, så håll ögonen öppna!

Ha det bra!

Vänliga hälsningar
Styrelsen