september 2015

Brandskydd
25/9 delades lappar om brandsäkerhet ut till samtliga lägenheter i huset. Läs gärna igenom informationen ordentligt så ni vet vad som gäller om brand skulle uppstå. Passa gärna även på att testa dina batterier i brandvarnaren hemma. Du bör ha en brandvarnare i köket, samt gärna i sovrum, vardagsrum och hall. Minst en brandvarnare har installerats i samtliga lägenheter tidigare. Har du ingen brandvarnare, vänligen kontakta styrelsen via mejl eller brev och ange namn, lägenhetsnummer samt kontaktuppgifter.

Vi vill också påminna om att det är förbjudet att förvara någonting alls i korridorer, trapphus och liknande. Det gäller alltså även cyklar, dörrmattor, barnvagnar, växter, möbler och skräp. Cykeln kan du parkera i cykelrummet, på din balkong/i lägenheten eller ute, exempelvis utanför ICA.
Vänligen respektera dessa regler då det handlar om allas säkerhet!

Öppet möte
Inom kort kommer datum för nästa öppna möte att sättas. Mer information kommer.

 Hissbyte
Under vecka 40 kommer dörrarna till hiss 1 börja monteras på samtliga våningar. Det innebär att vi snart kommer att få se hur fint det blir när renoveringen är klar.
Hiss 2 planeras att rivas vecka 43 om ingenting oväntat händer. Då kommer självklart hiss 1 vara färdig innan detta arbete startas.

 Väl mött,
Styrelsen