juni 2015

Vi börjar komma en bit på vägen i arbetet. Bland annat är den förra styrelsens initiativ med ett nytt värmeregleringssystem snart genomfört. Det betyder att vi kommer ha en jämnare temperatur i våra hem och lägre uppvärmningskostnader.

Som vi har sagt tidigare, önskar vi en större sammanhållning mellan oss grannar. Nu kan vi med glädje berätta att det snart är dags för årets första öppna möte! Söndagen 14 juni klockan 15-16.30 ses vi på gården (vid regn ses vi i styrelselokalen). Då kommer vi berätta om projekten som ska genomföras under året. Du som boende i huset har dessutom möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter. Skriv gärna upp dem och lämna till någon i styrelsen innan, så blir det lättare att svara på frågorna.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma! Allas åsikter är viktiga!

Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar
Styrelsen